PruBSN AnugerahPlus

Demi kesinambungan hidup, kita harungi bersama

Tingkatkan perlindungan diri anda dengan PruBSN AnugerahPlus. Apabila peristiwa yang tidak dijangka berlaku, anda tahu anda sudah bersedia. Anda boleh membina pelan perlindungan diri yang menyeluruh dengan pelbagai pilihan rider kami. Jangan risau, dengan PruBSN AnugerahPlus, anda boleh mengharapkan kami untuk melindungi diri anda, dari segi kewangan, ketika anda menghadapi keadaan yang tidak dapat diduga.

MAMPU MILIK

Dengan hanya RM50, anda boleh memulakan perlindungan untuk pampasan kematian, lumpuh kekal, kemalangan, cancer dan pampasan sakit kritikal.

BOLEH UBAH SUAI

Anda mempunyai pilihan untuk mengubah suai manfaat plan Takaful anda dengan menambah manfaat perlindungan mengikut kemampuan kewangan.

SIMPANAN

Disamping menyediakan perlindungan, anda boleh untuk memasukkan wang simpanan melalui skim Takaful Saver yang terdapat di dalam plan ini.

melangkaui semangat takaful
PERUBATAN

Sediakan Kad Perubatan dengan Plan Anugerah Plus, Plan No.1 Terbaik di Prubsn Takaful serendah RM70 bergantung kepada Terma & Syarat

CANCER PROTECTOR

Menyediakan perlindungan untuk Kanser Tahap 1 dan 2 serendah RM50/sebulan. Jika disahkan menghidap kanser Tahap 3, anda akan menerima pampasan minima sebanyak RM 50,000.

MEDIC PROTECTOR

Ketepikan kebimbangan anda kerana perlindungan perubatan anda tidak mempunyai had seumur hidup dengan Medic Protector. Anda akan menerima sokongan kewangan sekiranya berlaku kemasukan ke hospital, pembedahan atau rawatan pesakit luar yang terpilih. Anda juga akan menerima perlindungan yang tinggi bagi penyakit kritikal yang tertentu
WHATSAPP SEKARANG UNTUK DAPATKAN QUOTATION & FREE CONSULTATION
HUBUNGI